Sidste nyt fra cirkus-dk.dk 

På denne side kan du undertiden finde nyheder, som er modtaget i perioden mellem en  af de normale opdateringer af nyhedssiden. Alle nyheder vil - ofte i udbygget form og ledsaget af fotos - blive gentaget ved førstkommende opdatering af nyhedssiden. Samtidig slettes nyhederne fra denne side.

4. december 2022

Allando til julecirkus i Norge. Igen i år viser det norske Cirkus Arnardo julecirkus i messehallen Nova Spektrum (Norges Varemesse) i Lillestrøm. Sidste år spillede de i perioden 3. til 12. december. I år spiller de i alt 18 forestillinger i perioden 9. til 18. december.

Cirkus Arnardo havde for lang tid sigen engageret en klovn til årets juleforestilling. Men på grund af sygdom måtte klovnen melde fra. Heldigvis var den danske klovn Allando (Jan Allan Hansen) villig til at træde til med kort varsel. Så i år bliver det Allando, der bistået af Irene Thierry er den gennemgående figur i Arnardo juleforestilling.


Allando. Foto: Jacob Boas Leitisstein

Jyder og fynboer kender Allando fra det lille Cirkus Krone og sjællændere fra Cirkus Baldoni. Men det er første gang han er i Norge.

De øvrige medvirkende i Cirkus Arnardos juleforestilling er den polske luftakrobat Anna Filipowska, som optræder i en kæmpemæssig julekugle, den bulgarske multijonglør Anguel Bojilov, direktørparret Are & Paolas Arnardo med illusioner og Kevin Probst med hunde og æsler.

Det er anden gang Arnardo viser julecirkus. Første gang nordmændene oplevede julecirkus var i julen 1962, hvor Cirkus Berny forsøgte sig med et stort anlagt julecirkus i Messehallen i Oslo. Besøgsmæssigt var det ingen succes, så de gentog det aldrig.


2. december 2022

Cirkus Arena 2023. Cirkus Arena skriver:

SUPERCIRKUS I VERDENSKLASSE I 2023

Succes-duoen Bubber og Julie er tilbage i manegen i 2023, når Cirkus Arena atter hæver niveauet for cirkusartisteri i Danmark og præsenterer supercirkus i verdensklasse med årets mest spektakulære familieforestilling 'Cirkus ifølge Bubber og Julie 3'!Sammen med Bubber og Julie vil I opleve prisbelønnede verdensartister, smukke heste og duften af savsmuld – dét er rigtig cirkus!

Se den verdensberømte jonglør Michael Ferrari, som har sat flere verdensrekorder i Guinness World Records for sin evne til at holde mange bolde i luften - selv når lyset går ud. Glæd dig også til at blive imponeret af Steven Ferrari, som er en af de hurtigste til at gå linedans.

Højt oppe i teltets kuppel vil du kunne se linedansergruppen Ortiz, som både cykler, springer og går i luften som en 3-mands pyramide på line. Den balancerende troup Ortiz skal også udføre det farefulde artistnummer ‘dødshjulet’, hvor artisterne løber både indeni og udenpå to store roterende hjul.

Oplev cirkusverdenens stærkeste par Duo Costache, når de svinger rundt i teltets top og bær hinanden med tænderne, se smuk akrobatik og nyd Julie Berthelsens skønne sangstemme.

I 2023 får vi også besøg af Cirkus Arenas husklovn Jimmy Folco, og ikke mindst den nervepirrende knivkaster og den imponerende tryllekunstner, der har et par fantasifulde tricks i ærmet. Der bliver masser at tale om bagefter!

Der er lagt op til 2,5 times imponerende underholdning, der samler hele familien om en morsom og livsbekræftende oplevelse, når Cirkus Arena kommer til din by i 2023.

Der er landspremiere på Bellahøj mandag  den 3. april.