Sidste nyt fra cirkus-dk.dk 

På denne side kan du undertiden finde nyheder, som er modtaget i perioden mellem en  af de normale opdateringer af nyhedssiden. Alle nyheder vil - ofte i udbygget form og ledsaget af fotos - blive gentaget ved førstkommende opdatering af nyhedssiden. Samtidig slettes nyhederne fra denne side.


13. juli 2020

Cirkus Open Air. Under navnet Cirkus Open Air viser Isabella Enoch Sosman ca. 40 minutter lange forestillinger i Madsby Legepark i Fredericia. Isabella skriver: Det er ikke med Cirkus Trapez, vi kalder det bare Cirkus Open Air, fordi det kun er en lille forestilling, faktisk kun med os selv og Heidi Mary. Vi skulle ikke være tildækket af telt, men da vejrudsigten sagde regn, besluttede vi os alligevel at sætte vores fortelt op uden rundsejl, og det fungerer super. Vi har ingen gradin oppe, kun loge stolene, som vi kan rykke langt fra hinanden og løse bænke.

Forestillingen vises på pladsen ved scenen, og du sidder overdækket. Billetter a 60,- kr. kan kun købes indgangen. Se i Cirkuskalenderen om spilletidspunkter