Sidste nyt fra cirkus-dk.dk 

På denne side kan du undertiden finde nyheder, som er modtaget i perioden mellem en  af de normale opdateringer af nyhedssiden. Alle nyheder vil - ofte i udbygget form og ledsaget af fotos - blive gentaget ved førstkommende opdatering af nyhedssiden. Samtidig slettes nyhederne fra denne side.

13. september 2021


Den stille klovn i København.  
I 2018 udgav skuespilleren Arne Bjørk, der også er kendt som den poetiske  klovn Jody, bogen Den stille klovn. En poetisk beretning om klovnens væsen. Fiktive, rørende, til tider barske små fortællinger som binder klovnens væsen, historien og forfatteren sammen i en tidløs enhed. Arne Bjørk bearbejde senere bogen til en monolog, som han i efteråret 2021 havde stor succes med på Odense Teaters kælderscene. Den spillede dog kun kort tid på grund af coronaen og endda med loft over tilskuerantallet.

Nu er der muligt at opleve forestillingen på Posthusteatret i København. Der er premiere  21. september kl. 20.00. Forestillingen vises efterfølgende den 22., 23. og 24. september kl. 20 og den 25. og 26. september kl. 16.00.

Link til billetbestilling