nyhedder.gif (5725 bytes)

Nyheder fra den danske cirkusverden

Suppleret med nyt fra Norge, Sverige og Paris

Senest opdateret 15. Maj 2021

Opdateringerne dækker denne gang perioden 8. til 14. maj. Næste opdatering lørdag 22. maj. sidste nyt-siden kan du eventuelt finde nyheder, som er modtaget efter 14. maj.

14. maj 2021

International Cirkusdag (World Circus Day) 2021. Normalt fejres den international cirkusdag den 3. lørdag i april. Men på grund af coronaen er den danske markering af dagen i år efter aftale med Fédération Mondiale du Cirque udskudt til pinselørdag den 22. maj.

Som tidligere år foregår det på Cirkusmuseet i Hvidovre og arrangeres i samarbejde mellem museet, Danske Cirkusvenner og Cirkus Baldoni.

Museet holder åbent fra 10 til 14, og der er gratis adgang. Husk mundbind og coronapas.

Klokken 11:15 fortæller Kurt Flemming om at være Pjerrot, og den rejse der gik forud som tryllekunstner og cirkusartist. Stedet er auditoriet i Avedørelejren. Der må maksimalt være 50 personer til foredraget. Gratis adgang. I forbindelse med foredraget skal du bære mundbind, når du ikke sidder ned, og fremvise coronapas.

Kurt Flemming, som hundredetusindevis af børn og voksne husker ham fra Bakken

Klokken 13 er der artistoptræden med Charlie & Binalto fra Cirkus 3. De to spasmagere havde i januar i år 40 års jubilæum, hvilket coronaen forhindrede dem i at fejre.  Så nu bliver det forestillingen på Cirkusdagen, som markerer deres 40 års jubilæum. I disse coronatider er der loft over hvor mange, der må være i Fægtesalen. Hvis du vil sikre dig plads, så klik her for at købe billet. Billetterne koster 20 kr. + billetgebyr.

Charlie & Binalto. Foto: Per Krogh Petersen

I forbindelse med klovneshowet skal du bære mundbind, når du ikke sidder ned, og fremvise coronapas.

Klokken 14:15 er der gallaforestilling i Cirkus Baldoni, der i år slår teltet på plænen ved Avedøre Tværvej/Fægtesalsvej, få minutters gang fra museet. Billetpris nedsat med 30 kr. Også i Cirkus Baldoni skal du bære mundbind, når du ikke sidder ned, og fremvise coronapas. Hvis du vil sikre dig plads, anbefaler vi at du foretager køb eller reservation på www.baldoni.dk - coronaen betyder jo, at Cirkus Baldoni langt fra må sælge alle deres 483 pladser.

 

 klovn.gif (1460 bytes)

14. maj 2021

Nye shows efter genåbningen i Cirkusland. Indtil nu har alle forlystelser i Cirkusland været i gang, mens deres forestillinger har været lukket. Men fra 22. maj kan du igen se cirkus og trylleshow i Cirkusland, og Gurli Gris indvier deres teatersal med sit helt eget show den 22. og 24. maj.

Det er Kim Kenneth og hans assistenter du kan opleve i trylleshowene i Cirkusland. Foto: Jacob Boas Leitisstein.

klovn.gif (1460 bytes)

13. maj 2021

Cirkus Trapez har ikke en normal turne i år, men viser et antal korte open air forestillinger. Her ses teltet uden top på Hejlsminde camping.

 klovn.gif (1460 bytes)

11. maj 2021

Cirkus Mascot aflyser årets Danmarksturne, men planlægger sommerevents i Roslev.

De skriver:

Det er med koloenorm stor ærgrelse at vi er nødt til at bringe denne triste meddelelse:

Hele vores planlagte Danmarksturné 2021 er aflyst.

Vi havde ventet med håb i hjertet på at de endelige retningslinjer for kulturlivet i Danmark denne sommer skulle lande, og at de ville tillade os at komme tilbage på landevejene.

Desværre bliver det ikke tilfældet, da arealkravet for indendørs kulturaktiviteter hedder 2 m2 per siddende publikummer. I vores lille 18-meters cirkustelt som normalt kan rumme 270 gæster, vil dette kun tillade os at spille for ca. 127 gæster til hver forestilling og det kan slet ikke dække vores udgifter.

MEN! Selvom vi havde krydset alle de fingre som vi overhovedet kunne, for at det i år ville lykkedes at komme Danmark rundt og gøre dét som vi er bedst til – så havde vi naturligvis frygtet at det ikke ville blive aktuelt og det satte selvfølgelig en masse tanker i gang…

Og derfor kan vi nu – trods alt – løfte lidt af sløret for en lille glædelig nyhed som vi efterhånden har haft i støbeskeen i nogen tid. I slutningen af juni slår vi nemlig dørene op til vores nye sommerferie-format ”HJEMME HOS CIRKUS MASCOT”, som vi forventer både vil byde på forestillinger, rundvisning og workshops her på vores cirkusgård i Roslev på Salling.

Mere kan vi ikke afsløre her og nu, men følg med her på vores website, hvor vi løbende vil fortælle om det nye format og hvad det kommer til at byde på af oplevelser i børnehøjde!

Cirkusgården i Roslev

De planlagte sommerforestillinger på Cirkusgården vil byde på Cirkus Mascots mange dyr: hunde, geder, canadiske minigrise og gæs. Herunder nogle af de dyr, der løber gennem labyrinten i de kommende afsnit af DR tv’s Hu hej vilde dyr. Samt ponyerne, herunder 2 nyindkøbte ponyer. Ud over medlemmer af familien Deleuran kan du bl.a. møde klovnen Gulio og hans familie.

Aflysningen af Danmarksturneen betyder, at gæster i Sommerland Sjælland for andet år i træk må undvære cirkusunderholdning. Trist!

 klovn.gif (1460 bytes)

11. maj 2021

Præsten og forfatteren Johannes Møllehave, som i en alder af 84 døde den 10.maj, holdt meget af cirkus. Her er han sammen med et af sine børnebørn fotograferet ved årets sidste forestilling i Cirkus Benneweis 2010.

 klovn.gif (1460 bytes)

10. maj 2021

Cirkusrevyen har ikke andet med cirkus at gøre, end at den spilles i et cirkustelt. Men det er interessant at se, hvordan de har tacklet Covid-19 restriktionerne. Ved indgangen til Bakken, som i år er hegnet ind, skal alle over 15 år vise cornapas. Cirkusrevyen har normalt plads til 1.295 tilskuere. Men i år er der under 2/3 kapacitet til hver forestilling. Cirkusrevyen har benyttet modellen med sektionsopdeling: ulige numre går ind til venstre for teltet og lige numre til højre for teltet (gennem det udendørs barområde). Der er etableret et nyt udendørs barområde til venstre for teltet, og det indendørs barområde er lukket. Hver af de to sektioner har således deres eget barområde, og publikum må ikke benytte et andet barområde eller andre toiletter end dem i deres egen sektion. Der er et tomt sæde mellem hvert selskab, og der skal bæres mundbind og visir når man ikke sidder ned. Ved forestillingens afslutning beder man om, at gæsterne på gulvet bliver siddende til pladserne på parket og terrasse er tømt.

Billedet er fra finalen ved premieren den 9. maj, hvor revydirektøren Torben ”Træsko” Pedersen traditionen tro var forsanger til Ewald Epes og Sven Gyldmarks gamle vise ”Så kender jeg mit Klampenborg, mit gamle sværmeri”. En vise som Olga Svendsen havde stor succes med i Cirkusrevyen i 1942, og som altid slutter premiereforestillingerne.

 klovn.gif (1460 bytes)

10. maj 2021

   

I 2020 og igen i år er det Morten Eisner, som har rollen som Pjerrot på Bakken. Hver Pjerrot skal have sin egen stil, og Eisners adskiller sig bl.a. fra forgængeren Kurt Flemmings stil ved at der er mere sang og musik og mindre trylleri. Coronaen betyder samtidig, at det ikke er muligt at invitere børn op på scenen. – I gamle dage var der artistoptræden på Bakkens mange varieteer samt på Friluftscenen. I dag er Pjerrot den eneste optrædende, der er tilbage på Bakken, hvis man ser bort fra skuespillerne i Cirkusrevyen og syngepigerne i Bakkens Hvile.

Morten Eisner er født og opvokset på Frederiksberg med sin familie: far og Bakken-maler Ib Eisner, mor og maler Inger Larsen, storebror og Bakken-maler Jeppe Eisner. Han blev uddannet som skuespiller på Skuespillerskolen ved Aarhus Teater i 1978. Har blandt andet været tilknyttet Betty Nansen Teatret, hvor han spillede en af røverne i Folk og røvere i Kardemomme by. I 2013 var han klovn i Cirkus Arena. Han har også haft rollen som Bamse i Bamses Billedbog. Hans forgænger som Pjerrot Kurt Flemming havde opgaven i 23 år. I forbindelse med den danske markering den 22. maj af den internationale cirkusdag kan du kl. 11:15 høre Kurt Flemming fortælle om sit liv. Steder er Auditoriet i Avedørelejren. Begrænset deltagerantal og krav om coronapas m.v. pga. Covid-19 restriktioner.

klovn.gif (1460 bytes)

9. maj 2021

Jacob Boas Leitisstein, der er en af landets bedste cirkusfotografer, var til Baldonis premiereforestiling 6. maj. Nedenfor kan du se nogle af hans billeder. Klik her for at se flere fotos.

Peter Nørgaard med Charlie

Allando og pandaen

   

Et at forestillingens topnumre: den unge italienske hattejonglør Sage Maccaci

Kaya Janacek på kun 14 år. En kommende verdensstjerne? 

 klovn.gif (1460 bytes)

7. maj 2021

Baldoni i topform. En forestilling jeg ville give 5 ud af 6 mulige stjerner, hvis jeg var dagbladsanmelder.

Som det første cirkus i Norden startede Cirkus Baldoni sæsonen i Hillerød 6. maj. Med en god og vel sammensat forestilling, som er sat i scene af Kim Kenneth.

Samtidig lidt af et stilskift: bugtaleren Peter Nørgaard har afløst René Baldoni som sprechstallmeister, og klovnerollen er overtaget af den poetiske klovn Allando. Et nyt navn på Sjælland, hvor Baldoni tilbringer størstedelen af sæsonen, men kendt af jyder fra det lille jyske Cirkus Krone. Allando er en klovnetype, som bestemt ikke skræmmer nogen. De mere højtråbende klovne kan undertiden gøre mindre børn lidt utrygge.

Forestillingens gennemgående figurer er sprechstallmeisteren og bugtaleren Peter Nørgaard og klovnen Allando.

Den hjertevarme klovn Allando indledte forestillingen med sin entre med de drilagtige kaniner. Den poetiske entre endte med, at han jonglerede med plastikposer.

Derefter åbnede Peter Nørgaard forestillingen med gospel-musik, så det svingede. Bistået af Allando og 5 andre af de optrædende. Peter Nørgaard sluttede med at tage en svingtur i et reb, som hang ned fra cirkuskuplen.

En festlig måde at indlede forestillingen på, selv om enkelte måske vil savne Cirkus Baldonis traditionelle velkomstsang.

Første artistnummer var Duo Ferrandino med en flot og tempofyldt rulleskøjtenummer, som bød på alt det, sådan en nummer skal byde på. Dog uden at involvere tilskuere – der går jo ikke i disse coronatider. I øvrigt er det en uskik, når rulleskøjteartister trækker sagesløse tilskuer i manegen for at give dem en svingtur.

Duo Ferrandino – Michele Giovanni Ferrandino og hans kone Marina Curci

Næste nummer var ægteparret Maria og Eddie Janacek i et fint nummer med en rekvisit, som jeg ikke mindes tidligere at have set: en quadrant. En kvadratisk konstruktion, som Eddie stemmer op mod sine ben og med en kæde om halsen. Maria svinger sig rundt i stang på rekvisitten med tricks, som man kender fra et luftnummer. Se foto.

Maria og Eddie Janacek

Derefter var Allando tilbage i manegen med en entre med en badebold og en hulahopring.

Der er mange jonglører, men ikke mange der jonglerer med hatte. Med det gør den unge italiener Sage Maccaggi med både talent og udstråling.

Jonglering så hatten passer!

Sidst nummer inde pausen var en bugtalerentre med Peter Nørgaard, som er en af Danmarks bedste bugtalere og har en formidabel udstråling. Nummeret bød både på hans egen hund Charlie og på Baldoni-maskotten løven Leonardo. Sidstnævnte havde en lidt mindre fremtrædende rolle i forestillingen end tidligere år. Heldigvis!

Første nummer efter pausen var Allando i kort udgave af den kendte entre med 3 spande og hoveder, der flyttede sig under spandene. En sådan entre gør altid lykke. Peter Nørgaard lagde hoved til under spandene.

Allando og Peter Nørgaards entre med de 3 spande

De blev afløst af slangemennesket Sheyen Caroli, der er en af de få der mestre at spænde en flitsbue med fødderne og ramme en ballon.

Sheyen Caroli

Et af topnumrene hos Baldoni i 2018 var den unge rola rola akrobat Kaya Janacek, der det år var blandt de nominerede til årets talentpris. Nu er han 14 år gammel og mestrer endnu flere tricks end i 2018. Han kan udvikle sig til en stjerne af internationalt format.

Kaya Janacek

Dernæst kom Allando i manegen i sin entre med et farligt dyr – en panda, med en rekvisitør som indmad.

Derefter var Peter Nørgaard tilbage med en ny bugtalerentre, hvor Leonardo kom med flere at sine kendte replikker. Som ”Jeg elsker børn – med sovs og kartofler til” og ”de voksne smager også bedre – dem er der mere fedt på”. Klart bedst var Peter Nørgaard dog med sin egen dukke Charlie, der både kan tale og synge Rock'n'roll.

Eddie Janacek viste nu sammen med børnene Kaya og hans lillebror Rudi en fornem og tempofyldt jonglørentre med kegler, bolde og ringe. Talentfulde Kaya mestrede også med munden at jonglere med bordtennisbolde.

Sidste artistnummer var et flot nummer med Duo Ferrandino i aerial cradle, stemningsfuldt ledsaget af Peter Nørgaard med den danske tekst til sangen A whole new world fra Disney-filmen Aladdin.

Dernæst ledte Peter Nørgaard over til den festlige finale, hvor Baldonis normale farvelsang var afløst af en sang til tonerne af Barry Manylows Copacabana (”Her name was Lola, she was a showgirl …”). En herlig afslutning på en forestilling, som forhåbentlig sæsonen igennem vil trække mange børn og voksne. Efter vinterens nedlukning trænger vi jo alle trænger til rigtig levende underholdning.

Cirkusdirektøren René Baldoni, som i år holder sig fra manegen, fortæller i øvrigt at billetsalg og forsalg er klart bedre end sidste år og at der er udsolgt til samtlige forestillinger i Hillerød. Så det ser heldigvis ikke ud som om kravet om coronapas holder folk væk.

klovn.gif (1460 bytes)

7. maj 2021

Zirkus Nemo opgiver at komme på turne i 2021. Søren Østergaard skriver:

Jeg er meget ked af, at jeg må meddele, at vi har været nødt til at skubbe hele årets Zirkus Nemos turne til næste år. Vi kommer til de samme byer, som vi skulle have besøgt i år.

Regeringens seneste retningslinjer for genåbningen af kulturlivet, pålægger os en begrænsning i antallet af publikum, vi må have i vores telt. Normalt kan vi være ca. 600 personer, og med de nye begrænsninger er antallet sat ned til ca. 220 personer, og med så lavt et antal publikummer kan det slet ikke hænge sammen for os.

Alle som har købt billet vil blive kontaktet snarest af vores billetudbyder. Vi kommer stærkt igen i 2022.

Endnu engang tak for din tålmodighed og forståelse.

klovn.gif (1460 bytes)

6. maj 2021

Cirkus Arena opgivet at komme på turne i 2021. De skriver:

Vi havde håbet til det sidste, men den nye genåbningsplan indeholder en lang række restriktioner, som ikke gør det muligt for os at give vores publikum den fulde oplevelse i cirkusteltet. Vi har undersøgt hver en mulighed, men med de begrænsninger som genåbningsplanen sætter ift. forsamlingsstørrelser samt adgangs- og arealkrav, ser vi desværre ind i, at det på nuværende tidspunkt ikke er muligt at gennemføre forestillingerne i den kvalitet, vi ønsker at præsentere for vores publikum. Derfor må vi desværre sande, at årets forestillinger ikke kan afvikles som oprindeligt planlagt.

Normalt rummer vores cirkustelt 1750 pladser, men forsamlingsforbuddet og arealkrav medfører, at det kun er muligt at sælge ca. en tredjedel af billetterne. De billetindtægter som forsamlingsforbuddet muliggør rækker således ikke til at dække omkostningerne som er forbundet med så stor en cirkusproduktion, de daglige flyt af hele cirkus fra by til by samt de ekstra covid-19-tiltag, som genåbningsplanen foreskriver, at kulturlivet skal stille med. Vi ville derfor være nødsaget til at ændre væsentligt i forestillingen og turnéplanen. Derudover er der risiko for, at turnéen kan strande i regionale sogne-nedlukninger, hvor byers aktiviteter og kulturliv kan blive pålagt at lukke ned lige forud for forestillingen.

Dertil kommer de mange forestillinger i marts, april og maj, som allerede er blevet aflyst pga. den totale nedlukning. Det store antal aflyste byer gør det ikke muligt at flette forestillingerne ind i den eksisterende turnéplan. Disse forestillinger kan derfor først spilles i 2022.

Aflysningen af årets turné påvirker os meget, og vi ser frem til atter at kunne fylde teltet og lade verdens bedste artister optræde for jer i 2022, når det til den tid må forventes, at vi er på den anden side af vaccinationsprogrammet.

Alle billetkøbere vil hurtigst muligt få tilsendt en mail med nærmere information om flytning/refundering af billetter.

Aflysningen påvirker ikke Cirkusland i Årslev ved Slagelse, hvor der er åbent i alle weekender frem til sommerferien - lørdag og søndag kl. 10 - 17. Fra 26. juni til 8. august åbent hver dag fra 10 - 17. Alle udendørs forlystelser og aktiviteter er i fuld gang, mens de indendørs haller med shows har været lukket. Cirkusland håber fra 22. maj igen af kunne vise deres flotte shows.

Cirkus Arena holder igen i år pause. Men der er åbent i Cirkusland, som har fået mange nye kørende forlystelser og snart igen regner med at kunne byde på shows.

klovn.gif (1460 bytes)

5. maj 2021

Cirkus Arli har premiere på deres nye forestilling den 22. og 23. maj kl. 15. Traditionen tro på Møllebakken i Fløng. Årets forestilling hedder Sjov på badehotellet. Blandt de medvirkende er ud over medlemmer af familien Arli blandt andre klovnen og multiartisten Francesco Fratellini og luftakrobaten Sarah Florees.

Klovnen og multiartisten Francesco Fratellini. Foto: Jacob Boas Leitisstein

klovn.gif (1460 bytes)

5. maj 2021

   

Cirkusmuseet i Hvidovre præsenterer i første del af deres udstilling et spændende nyt udstillingskoncept. Her ser billeder fra trappen til 1. sal

Fra trappeafsatsen på 1. sal kigger du på en storskærm, hvor Peter Nørgaard og hans bugtalerdukke Charlie "live" fortæller om cirkus

   

I det rum på museets 1. sal, hvor der tidligere var en cirkusmanege, er der nu udstillet kostumer, som tilhører jongløren Jon G. Lør og luftakrobaten Ylva Maia Havndrup, som ved siden af kostumerne på storskærm ”live” fortæller om deres arbejde. Der kommer senere yderligere en tilsvarende optagelse med Benny Schumann

klovn.gif (1460 bytes)

4. maj 2021

Nattens aftale om yderligere genåbning ser ud til at betyde følgende for cirkus:

Mulighed for genåbning fra 6. maj med coronapas og op til 2.000 tilskuere i sektioner á 500 efter samme model, som var gældende inden nedlukningen i december 2020: tilskuerne skal i al væsentlighed sidde ned på faste pladser med retning mod manegen, arealkrav på 2m2 pr. tilskuer, afstandskrav på 1 meter (en tom stol) mellem tilskuere, der ikke er hinandens nære kontakter, værnemidler samt krav om sundhedsplan for arrangementer med flere end 500 deltagere. I praksis betyder m2-kravet, at man kun kan have ca. halvt så mange tilskuere inde som normalt.

 klovn.gif (1460 bytes)

4. maj 2021

Venzel Zalmov fylder 75 år den 5. maj. På Venzel Zalmovs dåbsattest står der Per Venzel Mikkelsen-Zalmov. Han og hans søskende fik nemlig på forlangende af deres farmor dobbeltnavne, som de kunne bruge når revolutionen (den russiske i 1919) efter farmors opfattelse snart gik i sig selv igen og man kunne komme tilbage til hendes gamle land!

Venzel Zalmov

Venzel Zalmov trådte sine barnesko i det hedengangne Cirkus Miehe, hvor hans far var kapelmester og hans mor berider. Senere skabte han sig en karriere som lineakrobat, comedymusiker og dressør i det store udland, mest USA. Men da han traf sit livs Flora og stiftede familie, var det hjemme i Danmark de slog rod. Det blev blandt andet til syv sæsoner i Fårup Sommerland, fire sæsoner i Sommerland West og flere engagementer hos Søren Østergård, både i Zirkus Nemo og i varietesammenhæng.

Fra 2004 til 2016 drev Venzel Zalmov drevet sig eget cirkus, som med sit lille 13 meter telt lå fast ved Houstrup Strand i juli og august. Teltets indretning og selve forestillingen ledte tanken hen mod gamle dages raritetskabinet. Der var finurlige rekvisitter og løjerlige indretninger overalt – ofte til at spille på eller med. Og så var der cirkusdirektøren og hans assistent, der lavede forestillinger, hvor det ene komiske og underfundige islæt og indfald afløste det andet.

2016 blev Cirkus Zalmovs sidste sæson. ”Evnerne og fysikken er, trods vores efterhånden betragtelige alder, stadig til stede, men bureaukratiets stigende omfang, samt ulige konkurrenceforhold med statsstøttede forlystelser bl.a. Cirkus Summarum, har minimeret lysten til at fortsætte,” skrev Flora og Venzel Zalmov.

Efter at være stoppet med cirkus blev Venzel og fru Flora professionelle julenisser, og indtil coronaen satte sig grimme spor kunne du møde dem og den lille cirkusheste Igor på gader og stræder i en række provinsbyer i slut-november og december, hvor de var hyret til at skabe julestemning som nisserne Jokum og Flora.

I 2020 udgave Venzel Zalmov bogen Nissebreve.

klovn.gif (1460 bytes)

3. maj 2021

SOMMER 2021 - SJOV - SJOVERE – CIRKUS

DUBAL skriver:

Så er vi i gang igen med masser af aktiviteter

Årets European Circuscamp har længe været slået op på http://www.dubal.dk/aktivitetskalender/european-circus-camp/ hvor du kan læse alt om lejren. Vi har ikke lavet så meget reklame for det, da vi var usikre på om vi måtte afholde det. Men det må vi så godt.

Cirkusklubbernes landslejr ligger hvert år den første uge i skolernes sommerferie. I år fra 26. juni - 3. juli 2021. Unge spirende cirkusartister fra Europa og hele Danmark mødes og træner cirkus sammen hele ugen. Professionelle artister fra hele verden underviser, så der er alle muligheder for at lære nye tricks. Der bliver arbejdet meget bredt indenfor cirkus og artisteri, så det er muligt at beskæftige sig med alt fra showdance til jonglering, ethjulet cykel til klovneri, trapez til akrobatik og meget andet

Lige nu ser det ud til at vi kan være 100 deltagere på camp, mår vi skal overholde COVID19-restriktionerne. Over 50 personer har allerede fundet vej til tilmeldingen og tilmeldt sig.

Lige nu arbejder vi på at få de sidste undervisere på plads, da vi må have udenlandske undervisere.

Kr. Himmelfarts lejr 13 - 15. Maj

På Kr. Himmelfarts kurset vælger du selv om du vil træne diabolo, luftnumre eller jonglering. Alexis Levillion fra Frankrig er en af de bedste i verden med diabolo, og han underviser på dette kursus. Russiske Tatjana Ketnevska har vi fået som underviser i jonglering, og danske Louise Markfoged, som er uddannet på "CircusSpace" i London står for undervisning i luftnumre. Du skal være fyldt 10 år for at deltage, og du skal være øvet, hvilket vil sige at du skal have gået til cirkus.

Alexis Levillion. Klik her for at se videoklip med ham.

Det koster 350kr at deltage inkl. forplejning og overnatning i cirkusvogn.

Kurset starter torsdag d. 13. kl. 11:00.

Hvis du kommer langvejs fra er du velkommen til at komme onsdag aften.

Vi slutter med et lille show søndag kl. 14:00

Den årlige BUF Cirkusfestival bliver i år hos Cirkus Flik Flak i Odense d. 26. til 29. august.

Her er der en fantastisk mulighed for at få ny inspiration, lære nye tricks og netværke på tværs af cirkusklubberne.

klovn.gif (1460 bytes)

Link til ældre nyheder fra 2021

Link til nyheder fra 2020

Link til nyheder fra 2019

Link til nyheder fra 2018

Link til nyheder fra 2017

Link til nyheder fra 2016

Link til nyheder fra 2015

Link til nyheder fra 2014

Link til nyheder fra 2013

Link til nyheder fra 2012

Link til nyheder fra 2011

Link til nyheder fra 2010

Link til nyheder fra 2009

Link til nyheder fra 2008

Link til nyheder fra 2007

Link til nyheder fra 2006

Link til nyheder fra 2005

Link til nyheder fra 2004

Link til nyheder fra 2003

Link til nyheder fra 2002

Link til nyheder fra 2001

Link til nyheder fra 2000

 

Tilbage til forsiden